ΟΜΙΛΙΕΣ&ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ


Στην παρούσα ενότητα σας παραθέτουμε τις παρουσιάσεις από τις ομιλίες που έχουμε τελέσει έως τώρα οι δημιουργοί του ιστολογίου "Με Ειδική Ματιά".
Οι ομιλίες αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο της δραστηριοποίησής μας για την ενημέρωση όχι μόνο των συναδέλφων εκπαιδευτικών και επαγγελματιών υγείας, αλλά και των γονέων σχετικά με την Ειδική Αγωγή.  Σημαντικοί αρωγοί και διοργανωτές των ακολούθων ομιλιών ήταν το Πανελλήνιου Σωματείου Ατόμων με ΔΕΠΥ «ADHD Hellas» και η Σχολική Σύμβουλος, κ Ταβουλάρη. 
  • ΘΕΜΑ: «Ξετυλίγοντας το χάρισμα της Δυσλεξίας». Τόπος διεξαγωγής ήταν αρχικά στο Δημαρχείο του Κορωπίου (17/3/2010) και έπειτα επαναλήφθηκε στο 5ο Δημοτικό Βάρης (28/4/2010). Παρουσίαση: Σκαναβη Εύα.  


  • ΘΕΜΑ: «Γυναίκα και ΔΕΠΥ». Τόπος διεξαγωγής ήταν στο Αμφιθέατρο Γιάννης Ρίτσος στο Γκάζι (20/10/2013). Παρουσίαση: Τσεκούρα Σοφία.  

  • ΘΕΜΑ: «ΔΕΠ-Υ & ΕΦΗΒΕΙΑ: Βιωματική Εμπειρία μιας Διπλής Πρόκλησης». Τόπος διεξαγωγής ήταν το μαιευήριο Ρέα (29/9/2013). Παρουσίαση: Τσεκούρα Σοφία.  
  


  • ΘΕΜΑ: «Τεχνικές Διαχείρισης Μαθητών με ΔΕΠΥ». Τόπος διεξαγωγής ήταν το ΚΥΒΕ Περιστερίου (29/4/2012). Παρουσίαση: Σκαναβη Εύα.

  • ΘΕΜΑ: «Ώρα για διάβασμα: πρακτικές συμβουλές για τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες». Η παρουσιάση αυτή έγινε στην Αμφιάλη το 2013.  Παρουσίαση: Τσεκούρα Σοφία.   
Παρουσίαση: Ωρα για διάβασμα!
  (πατήστε το σύνδεσμο για να μεταφερθειτε στην παρουσίαση)
  • ΘΕΜΑ: «ΔΕΠ-Υ: Πρακτικές Αντιμετώπισης στο Σχολείο». Η ομιλία αυτή έγινε στο Χαλάνδρι, στις 8 Μαρτίου 2015.  Παρουσίαση & Καταγραφή Ομιλίας: Σκαναβή Εύα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...