Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015

"Στο Μυαλό μου Ένα Σύμπαν" αποτίμηση εκδήλωσης ενημέρωσης για ΔΕΠ-Υ

Την Κυριακή 8 Μαρτίου πραγματοποίηθηκε ενημερωτική εκδήλωση για τη ΔΕΠ-Υ στο Κεντρο Νεότητας Χαλανδρίου (δείτε την ανάρτηση για την ενημερωτική εκδήλωση για τη ΔΕΠ-Υ). 

Ο δραστήριος σύλλογος ADHD Hellas παρουσίασε για πρώτη φορά το θεατρικό μονόλογο της ηθοποιού Ι.Βλάχου με τίτλο "Στο μυαλό μου ένα σύμπαν". Ο προαναφερόμενος μονόλογος απότυπωσε μέσα σε 30 λεπτά όλη την παιδική, εφηβική και ενήλικη πορεία ενός κοριτσιού με ΔΕΠ-Υ. Στη συνέχεια, ακολούθησαν ομιλίες σχετικά με τις πρακτικές αντιμετώπισης της ΔΕΠ-Υ τόσο στο σχολείο, όσο και στο σπίτι. Ο αντιδήμαρχος Χαλανδρίου έδωσε το παρόν στην εκδήλωση αναφέροντας ότι ο Δήμος θα συνεχίζει να τελεί τέτοιες πρωτοβουλίες. 
Ομιλία της κ.Σκαναβή φιλολόγου ειδικής αγωγής
Οι ειδικοί επιστήμονες που μίλησαν είναι οι εξής: ο Α.Βούρδας, η Ζ.Αβούρη, η Α.Χαμοσφακιδη και η υποφαινόμενη (Ε. Σκαναβή).
Να σημειώσουμε ότι την καταγραφή της ομιλίας: "Πρακτικές Αντιμετώπισης στο Σχολείο" μπορείτε να βρείτε στην καρτέλα του παρόντος ιστολογίου "Ομιλίες-Παρουσιάσεις".

Ευχαριστούμε θερμά τους παρευρισκόμενους για την ενεργή παρουσία τους!

(Φωτογραφίες της παραπάνω εκδήλωσης μπορείτε να εντοπίσετε στο σύνδεσμο που μας παρείχε ο ADHD Hellas:φωτογραφίες 8/3/15).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...