Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

Συνέδριο ADHD HELLAS : «Διάσπαση προσοχής: Μια συνεχής πρόκληση»Ο Πανελλήνιος σύλλογος ADHD HELLAS διοργανώνει συνέδριο, στις 18 & 19 Οκτωβρίου 2014 με θέμα: «Διάσπαση προσοχής: Μια συνεχής πρόκληση». Το ανωτέρω συνέδριο εντάσσεται στα  πλαίσια της παγκόσμιας εβδομάδας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τη Δ.Ε.Π.Υ.
 

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι στο προαναφερόμενο συνέδριο εκτός από τη συμμετοχή σημαντικών επιστημόνων του χώρου, τόσο από το εξωτερικό (π.χ T. Brown), όσο και της χώρας μας (π.χ Ε.Λιβανίου, Ε. Κάκουρος, Α.Μανιαδάκη κ.α), το ιστολόγιο «Με Ειδική Ματιά» θα έχει τη δική του παρουσία. Αναλυτικά, η κ.Τσεκούρα (φιλόλογος/ειδική παιδαγωγός) θα παρουσιάσει την Κυριακή 19 Οκτωβρίου τις «Τεχνικές για Εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης», στο πλαίσιο της ΔΕΠ-Υ στο σχολείο. 
Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε στο χώρο της Τεχνόπολης Αθηνών!

Βέβαια, για να επισημάνουμε τη σημαντικότητα αυτού του συνεδρίου σας παραθέτουμε ένα σπουδαίο άρθρο του κ. Π. Κορμαρή στο περιοδικό «Γυναίκα». Το ανωτέρω άρθρο  αναφέρεται σε συνέντευξη του παγκοσμίως κορυφαίου στο τομέα της ΔΕΠ-Υ κ. Thomas E. Brown

(Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, ώρες, τόπο διεξαγωγής και κόστος συμμετοχής απευθυνθείτε στον ιστότοπο του συλλόγου adhdhellas).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...