Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

Τα παιδιά απ το φεγγάρι!

" Ο μικρός μου αδερφός είναι ένας πρίγκιπας, ένας πρίγκιπας- μαέστρος ορχήστρας. Εγώ θα ήθελα να ήμουν μια νεράιδα να του κάνω μάγια και να προτιμήσει να είναι εδώ απ ότι στο φεγγάρι και έτσι να του δώσω το χέρι μου να έρθει μαζί μου"

Βρήκα πολλά για τη σημερινή μέρα, διάβασα αρκετά, είδα κάμποσα. Το βιντεάκι αυτό όμως αποτυπώνει ακριβώς αυτό που νιώθω. Τη συγκίνηση και τη χαρά που αισθάνομαι όταν τα φεγγαρόπαιδά μου, μου ανοίγουν ένα παράθυρο στον κόσμο τους και μ αφήνουν να μπω για λίγο μέσα.

Με το Δημήτρη μετά απο 2 χρόνια κάνουμε πλάκα, ο Μιχάλης με προσκάλεσε στην πισίνα που θα είχε στην έπαυλη που θα έφτιαχνε, ο Νίκος με υπερασπίστηκε όταν κατάλαβε ότι με προσέβαλαν, ο Διονύσης με κοίταγε στα μάτια κ με αγκάλιαζε, ο Σταμάτης με θυμήθηκε παρόλο που είχε να με δει ένα χρόνο, ο Σάββας μου έκανε ερωτική εξομολόγηση και η Μαρία σταμάτησε να με χτυπάει κ κοιμόταν μαζί μου!

Είμαι πολύ τυχερή που έχω συνταξιδέψει με αυτά τα παιδιά! Δεν είναι εύκολος ο δρόμος, έχει όμως σπάνια τοπία. Είναι κρυμμένα, για να τα δεις θέλει υπομονή, επιμονή κ πάνω απ όλα την πίστη ότι όλοι προοδεύουν, ο καθένας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...