Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013

Γιορτή ΕΕΕΕΚ Καβάλας για την Παγκόσμια Ημέρα των ΑμεΑ«…Κάθε άνθρωπος είναι φτιαγμένος -από τη φύση του- να κοιτά ψηλά, να οραματίζεται και να προσπαθεί ν' αγγίξει το όνειρο του. Για να το πετύχει, όμως, χρειάζεται φτερά που θα τον βοηθήσουν να φτάσει γρηγορότερα και ευκολότερα. Τα φτερά είναι οι ικανότητες του καθενός. Κάποιοι, όμως, έχουν μικρότερα φτερά και νιώθουν διαφορετικοί. Παρ' όλ' αυτά, μπορούν κι εκείνοι ν' ανέβουν ψηλά - απλώς χρειάζονται δίπλα τους κάποιους για να τους μάθουν τον τρόπο ν' ανοίγουν τα φτερά τους και να πετούν όλο και πιο ψηλά. Τα άτομα με ειδικές ανάγκες έχουν τα δικά τους μοναδικά και ιδιαίτερα φτερά. Το πέταγμα τους γίνεται ομορφότερο όταν οι άλλοι τους χαϊδεύουν απαλά τα φτερά και πετούν μαζί τους.»

Αύριο και ώρα 9:00 π.μ το ΕΕΕΕΚ Καβάλας παρουσιάζει μια όμορφη σχολική εορτή αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα των ΑμεΑ. Η γιορτή μας στήθηκε με επιμονή, γέλια, μεράκι και φροντίδα τόσο από τους καθηγητές του σχολείου, όσο και από τους καθηγητές.
Παρακάτω σας παραθέτω το πρόγραμμα της εκδήλωσης και ελπίζω να σας συναντήσω εκεί…στο Πολύκεντρο της Ν.Καρβάλης. Εξάλλου «οι φίλοι δε μετράνε χρωμοσώματα..» ;-)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...