Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012

Μεταπτυχιακή εργασία με θέμα τους ανάπηρους καλλιτέχνες


 


Στα πλαίσια του ενδιαφέροντος που δείχνει το blog μας όσο αφορά τις δράσεις συναδέλφων, δημοσιεύουμε την κάτωθι αναγγελία του εκπαιδευτικού Γιώργου Κουτλή.


 Ονομάζομαι Γιώργος Κουτλής, μένω στη Μυτιλήνη, είμαι εκπαιδευτικός Πληροφορικής και κάνω μεταπτυχιακό στο Τμήμα "Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας" του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ως μεταπτυχιακή εργασία θέλω να δημιουργήσω μία ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, όπου θα προβάλλεται το έργο καλλιτεχνών με (οποιασδήποτε μορφής) αναπηρία. Καλώ - αναζητώ, όσους καλλιτέχνες με αναπηρία θα ήθελαν να προβληθεί δείγμα του έργου τους σε έναν κοινό δικτυακό τόπο (δωρεάν).

Λίγα λόγια για μένα


Ο ίδιος δεν ανήκω σε κάποια κοινότητα αναπήρων αλλά έχω εκπονήσει προηγούμενη πτυχιακή εργασία (σε Παιδαγωγικό Τμήμα) για τη Συμβολή των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και Επικοινωνίας στην Ειδική Αγωγή. Έχω γνωρίσει άτομα με αναπηρία και διατηρώ επαφή μαζί τους. Έχω επίσης παρακολουθήσει μαθήματα της γλώσσας Braille και διεκδίκησα το Μεταπτυχιακό Ειδικής Αγωγής του Βόλου.


Το σκεπτικό της προσπάθειας


Θέλω να διαβεβαιώσω πως οι προθέσεις μου δεν είναι εμπορικές και έχω συναίσθηση της ευαισθησίας του χώρου. Θα σεβαστώ πλήρως όσους επικοινωνήσουν μαζί μου. Επίσης θα ληφθεί μέριμνα για προστασία της πνευματικής τους ιδιοκτησίας. Στόχος μου είναι να αναδείξω την ικανότητα ατόμων με αναπηρία, να εκφραστούν καλλιτεχνικά, ισότιμα με όλους τους άλλους.

 e-mail: gkoutlis[παπάκι]sch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...