Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

Derek Rabelo:ο τυφλός σέρφερ

Κλείστε τα μάτια και φανταστείτε ότι κάνετε σέρφινγκ σε μια θάλασσα που φημίζεται για τα πιο επικίνδυνα κύματα της. Ακούγεται αδύνατο, αλλά πρόσφατα ένα εκ γενετής τυφλό αγόρι από τη Βραζιλία έδειξε ότι όλα μπορούν να γίνουν αν το θέλεις! Ο Darek Rabelo σε ηλικία 19 ετών άρχισε να κάνει σερφ με απώτερο του στόχο να δαμάσει τα κύματα της Χαβάης. Και το όνειρο του έγινε πραγματικότητα! Ο ίδιος που είναι ιδιαίτερα θρήσκος αποδίδει τις ικανότητες του στο σερφ στο Θεό και τον ευχαριστεί για όσα του έχει προσφέρει. 

«Έχω δει πολλούς ανθρώπους να παραπονιούνται γι’αυτά που έχουν κι ας τους δίνει ο Θεός τα καλύτερα. Εμένα πάντως μου έδωσε ό,τι καλύτερο» δηλώνει σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου ο Darek Rabelo, ο οποίος αγάπησε το σερφ βλέποντας τους συγγενείς του να ασχολούνται με το άθλημα. 
«Γνωρίζω ότι οι ικανότητες μου στο σερφ είναι ένα θείο δώρο. Ήρθα στη Χαβάη αναζητώντας ένα θαύμα», δηλώνει."(πηγή: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/315611/o-serfer-tou-theou-suginei-me-ti-thelisi-tou-gia-zoi-/)Παράδειγμα προς μίμηση για όλους...ακόμα και αν υπάρχουν δυσκολίες και ανυπέρβλητα εμπόδια ο άνθρωπος πάντα κρύβει μέσα του τη δύναμη να κυνηγήσει τα όνειρα του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...