Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010

XXIII ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: Special Olympics Test Event 2010


"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ! ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ, 
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ."
όρκος αθλητού Special Olympics


Ομάδα ποδοσφαίρου ΤΕΕ ΕΑ Κορωπίου
 λίγο πριν την παραλαβή χρυσών μεταλλίων

Όταν ξεκινήσαμε εκείνο το Σάββατο του Μαΐου από το ΤΕΕ ΕΑ Κορωπίου προς το ξενοδοχείο των αποστολών για τους Πανελληνίους Ολυμπιακούς αγώνες οι μαθητές και εμείς οι συνοδοί καθηγητές ήμασταν υπέρμετρα χαρούμενοι που πηγαίναμε να ζήσουμε αυτή την εμπειρία… Δεν μας ένοιαζε αν θα κερδίζαμε μετάλλια, αυτό που μετρούσε ήταν η προσπάθεια, η γνωριμία των μαθητών με άλλους μαθητές ακόμα από ξένους λαούς, η εμπειρία του αγωνίζεσθε και γενικά το ταξίδι!!!
Έτσι λοιπόν αβίαστα και με οδηγό το να περάσουμε όλοι μαζί καλά συνεχίστηκε το ταξίδι μας και μας έφερε πλούσιες εικόνες…γέλια, ξύπνημα νωρίς το πρωί, παράπονα για το ξενοδοχείο, περηφάνια, πάθος, φροντίδα, φαγητό όλοι μαζί, χορό, τραγούδι, συμπαράσταση ο ένας στον άλλο, φωτογραφίες, αυτόγραφα…..χρυσά-αργυρά μετάλλια, συγκίνηση και πάνω από όλα αγάπη!
Εξάλλου, αυτό ήταν και το νόημα αυτών των αγώνων: «μεγάλη γιορτή της χαράς και της ελπίδας»…

Χρυσό Μετάλλιο στο 4χ4: ομάδα ΤΕΕ ΕΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Συγχαρητήρια στους μαθητές του Κορωπίου που όχι μόνο μας έκαναν υπερήφανες, αλλά και μέσω εκείνων βιώσαμε όμορφες και πολύτιμες εμπειρίες ζωής!

Στο βάθρο για την παραλαβή των χρυσών μεταλλίων!

αργυρό & χρυσά μετάλλια
στην ενόργανη γυμναστική
Βέβαια, χωρίς την αρχηγό της αποστολής και γυμνάστριας/συναδέλφου Ανθής Χασάνη και της  διευθύντριας κ. Δελίου, τίποτα απ’όλα αυτά δε θα είχε πραγματοποιηθεί. 

Τις ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου προσφέρανε να "συνταξιδέψω" μαζί τους!
Σ

ΩΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...